auto merken

Alle Automerken uitgelicht

Op deze website auto-review.nl gaan we in op zoveel mogelijk automerken. Van bijna elk automerk is er een algemene beschrijving/geschiedenis als introductie voor het automerk. Na deze introductie kun je selecteren op het model waar je meer informatie over wil hebben. Als je bijvoorbeeld Volkswagen hebt, krijg je eerst een verhaal over het ontstaan van de volkswagen. 

automerken
Ferrari F40

Wanneer je vervolgens filtert op de Volkswagen Golf, krijg je hier een algemeen verhaal over de ontwikkelingen die de Golf door de jaren heen heeft meegemaakt. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om te filteren tussen elk golf model, wanneer je dan de Golf mk3 kiest  krijg je heel veel informatie over dit specifieke model. Denk hierbij aan de verschillende uitvoeringen van de Golf mk3 zoals de cabrio. Maar ook eventuele tuner bedrijven die tuner onderdelen hebben ontwikkeld voor de Golf mk3 zoals rieger. En de ontwikkelingen die ondergaan zijn bij de Golf mk3 ten opzichte van zijn voorganger de Golf mk2

Zo worden niet alleen de modellen van Volkswagen toegelicht, maar van zo veel mogelijk automerken. Zoals Volvo, Porsche, Seat, Peugeot of Lamborghini. Van alle merken proberen we zoveel mogelijk de modellen toe te lichten die normaalgesproken het minst aan bod komen. Om zo voor iedereen zijn lievelingsauto in de spotlight te zetten. Als we dan weer kijken naar Volkswagen hebben we het over de modellen de Volkswagen K70 of de Volkswagen Fridolin.